Thursday, February 3, 2011

Saya Blogger Ikon Mengucapkan Happy Chinesse New Year

Assalamualaikum,,
Selamat Malam mySWEET readers..

Fatin nak join segmen dari Sahabat Blogger ni,,
segmen ni pun hampir tamat,,
so fatin buat entry laju2lah untuk segmen ni..

for more details, just click banner ya..


so,, inilah picha fatin berbaju MERAH..
merah makngah gitu..huhu..


Dikesempatan ini, fatin ingin mengucapkan selamat Tahun Baru Cina kepada semua blogger yang beragama budha khususnya dan kepada semua rakyat malaysia yang menyambut Chinesse New Year secara am nya.. Semoga dengan kehadiran tahun arnab pada kali ini,, akan memberi ong kepada anda. Saya juga ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada myBELOVED teacher MISS OH BEE YONG. Dah lama tak berjumpa beliau. owh,, sangat merindui beliau.. 

GONG XI FA CAI!!!


Till then..
^_^

p/s : ada sesiapa nak bagi fatin angpau x?..hehe..


30 comments:

KONCO BLOGGY! said...

fatin nak angpow?? jom sy bagi! heheh

Puan Besar Shag Yahaya said...

Amboi. Merah sakan noh. Kekekeke :P Fatin yg kena kasi Shag ang pau. Nak nak ;D

Winnie Bunny said...

hello dear happy CNY juga ya..satu malaysia..kekekke

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

gorgeousnyer kamu~! hihi

misz FaTiN said...

konco bloggy : betol ke ni?.. nak tuntut ni..hehe.. ^^

misz FaTiN said...

shag : awat kami pula kena bg kamu angpau?..kami x kerja lg la..hehe

misz FaTiN said...

winnie bunny : ya.. kita perlu amalkan konsep 1 malaysia.. yeay!!!.. ^_^

misz FaTiN said...

pain : mana ada yang.. biasa saja.. hehe.. shy2 cat sy.. ^_^

KONCO BLOGGY! said...

nak ke? bleh2.. heheh

shida saje said...

happy chinese new year aten =)

farhaniza azman said...

haha...xde angpau la wak... hee... btw, dtg jejak awak dr bloh ini:

holylightfarhaniza.blogspot.com

pasal eksiden bas tu, mang kite ade kt tmpt kejadian. tp x ngeri sgt sbb x nmpk darah ke mayat bergelimpang ke ape, tp tym dah kt lebuhraye elite, ade satu lg eksiden, motor, tp nmpk mayat..haaa..yg tu bru terketaQ-ketaQ

anamizu said...

wahhh3 sakan melaram dgn bju merah no..hihi

misz FaTiN said...

konco bloggy : ofcos la nak..weee..~~~ ^_^

misz FaTiN said...

shida : gong xi.. gong xi.. ^_^

note : mcm faten celeb8 je..huhu.. ;p

misz FaTiN said...

farhaniza azman : tak kira.. tak kira.. nak angpau juga.. hehehe.. ;p

misz FaTiN said...

anamizu : semangat tahun arnab 2.. hehe.. ;p

jackieKOH said...

hoho..semoga menang yerrr..

Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

aida4eva said...

tahniah2 :)

NOOR FATIN said...

cantiknya atennn!

misz FaTiN said...

jackieKOH : harapan begitulah.. Tengs..^_^

misz FaTiN said...

aida4eva : sy kalah la.. sob3x..-_-

misz FaTiN said...

noor fatin : tengs dear..^_^

lolitasinta said...

nk agpaww leyhh ??? nk jgkk !! hee^^
nice3!!

forever love said...

atq ada nk bg ole2..bukan angpou la erk

misz FaTiN said...

lolitasinta : xde angpau la,, nak angpau tgu raya aidilfitri..hehe ^_^

misz FaTiN said...

foreverlove : ye ye!! ada ole2 dr atiq..hehe.. ^_^

EmanCloud said...

gong xi2 hehe

misz FaTiN said...

gong xi..gong xi.. ^_^

forever love said...

hehe..mesti la ada

Muhamad anuar Marsib said...

Salam Perkenalan..

Rajin betul awak join Contest..

Blog awak menarik.. Saya suka blog awak. Jom kita tukar link/banner.. Tq ;)