Wednesday, February 23, 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers!!

Hye korang!! Fatin nak join segmen BRO FRAMESTONE ni..
korang pun JOM lah join sekali..

To Kyerull : Semoga kamu cepat sembuh ya..
Ramai dah rindu kamu kat SB tu..huhu..
Take Care


Bagi fatin persahabatan antara blogger sangat2lah best okeh!! Sebabnya :

  1. Kawan infomasi terkini. Boleh bertukar2 pendapat antara satu sama lain.
  2. Kawan di serata negeri. Senang kita nak gi mana2 nanti. If tak tahu jalan kat sesebuah negeri tu,, boleh roger2 rakan blogger di negeri tersebut.
  3. Teman nak bersembang2 di kala kesepian. On jer Facebook, duduk di group Sahabat Blogger,, kita boleh sembang sampai lebam..huhu
  4. Teman nak ajak lepak bersama, pastu pergi gathering bersama, so, takdelah segan2 di gathering tersebut..Ni yang macam fatin buat dengan Atiq Salleh @ Gath Melaka..weeeee
  5. Teman bershopping. Ini yang macam fatin dengan Nisa Kay lakukan..Jom terjah entry INI
  6. Stalker. huhu.. tapi fatin stalker yang baik tau,, tak maenlah nak kondem2 orang. Just jadi permerhati berjaya je.
  7. Ada juga persahabatan blogger yang membawa ke arah bercinta-cintun.. ecececeh..sapa agaknya blogger ke arah itu ye?..huhu..
  8. Silent Readers.. Ini kira macam secret admire lah.. Best nye ada kawan macam ni.. Tapi, fatin tahu,, fatin mesti tiada Si Silent Readers..sob..sob..sob..

Okeylah.. ini je kot yang fatin rasa antara jenis persahabatan antara blogger. So, jangan ingat kawan di alam maya tidak boleh menjadi seorang sahabat yang nyata. Kadang2 mereka lebih memahami kita yang sebenarnya. Korang pula bagaimana?


Happy Blogging,,
Till Then

^_^


24 comments:

forever love said...

atq suke yang ke 4 & yg ke 7 tue..haha..choyyy!!

nelly said...

Teruskan berblogging

bantalbucuk said...

bestnye kan..tapi tak best la kalau ada antara kita ni yang memilih dalam berkawan..betul tak.. ? hehe

nisyA said...

point2 yg bgs :)

aLieF si Muncung ManiS said...

betul tu fatin...bagi alief,,blog lagi best dari fb and twitter..sbb blog adalah asli dari penulis itu sndiri..dan alief ucapkan trima kasih sbb fatin sudi jadi sahabat blogger alief..harap2 keep in touch taw..rapat2 la sesama kita

APi said...

silent reader terkomen lak..
hee

TINA said...

blogging ni ada manfaatnya..tq sbb share..sy blogger baru

misz FaTiN said...

foreverlove : awatnya no 7?.. da ada calon ka?..hahaha

forever love said...

haha..calon..xdela....just admire je..hihi

misz FaTiN said...

nelly : if xde yg menghalang,, mmg akan terus berblogging ni.. :)

misz FaTiN said...

bantalbucuk : betul tue.. setuju gak dgn pandangan kamu.. :)

misz FaTiN said...

nisya : hentam kromo je tue..huhuhu.. ;p

misz FaTiN said...

alief : okeh.. hope,, kita akan jd kawan.. ^_^

misz FaTiN said...

api : xsangka fatin pun ada silent readers.. terharunya..huhuhu..;p

misz FaTiN said...

tina : u r welkem.. sharing is caring.. :)

misz FaTiN said...

forever love : ecececeh..ahakz..;p

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

aku pilihhhh 7 & 8 tauu

Edy Zaidi said...

edy pun xde silent readers...silent killer ada ramai..hehe

forever love said...

hahaha...shhhh sudah erk..kalo tahu la sape

kue ziya said...

hebatlah segmen mcm ni ..
terharu betul bile bace ..
sy xde kwn lagi dalam blog ni ..
then ,xknl sape2..

DianaTahir said...

jom join ^^"

http://dianatahir.blogspot.com/2011/01/first-contest-by-me.html

misz FaTiN said...

Afzainizam : welkem.. tengs gak coz sudi singgah blog fatin ni..
salam perkenalan..

misz FaTiN said...

Edy Zaidi : silent killer?.. fuh.. bahaya tue..huhu

misz FaTiN said...

kue ziya : tu la sbb fatin join.. nmpk mcm best je.. lgpun, skrg ni kita bkn je leh jumpa blogger di alam maya, realiti pun boleh. kdg2 rasa mcm rapat je dgn meka even baru 1st time jumpe.. :)