Tuesday, February 22, 2011

Hangout to Times Square

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera myLOVELY readers!!

Korang apa khabar?.. Hope sihat-sihat hendaknya. Kepada yang tak sihat cepat-cepat cari panawarnya okeh.. Last Saturday fatin hangout dengan NISA KAY. Kepada yang tak kenal Nisa K yang cantek manis ni,, meh sini fatin kenalkan. heee.. Nisa ni, kawan Fatin dari group SAHABAT BLOGGER. Nisa sangat FEMES di SB okeh!!.. Dia sangat PERAMAH. Fatin first time jumpa Nisa ni masa Mini Gath@SA,, Tengs to SyafiqRosli coz sudi memperkenalkan fatin dengan Nisa.. Dari situlah kitorang jadi agak rapat..

Berbalik semula pada kisah kami hangout,, kami pergi bertiga (ME, Nisa, kawan nisa-Nad) Fuhhhh,, agak letih jugalah meround-round satu TS tue.. Akhirnya,, pengembaraan kami berakhir bila Nisa jumpa what she want. hehehehe.. Fatin tak beli banyak pun,, just 1-2 barang je.. :)

Before STOP,, JOM layan Picha kami :

Finally,, Nisa berjumpa juga apa yang di cari.


Best HANGOUT with NISA KAY ,,
Til Then
^_^



p/s : Kepada rakan-rakan sekalian tolong doakan kesejahteraan kawan blogger fatin yang di timpa musibah ya. Semoga dia cepat sembuh dan senyumannya kembali mewarnai hidup beliau.. Kyerull be strong okeh. Semoga segalanya selamat. Korang boleh terjah entry INI jika ingin mengetahui keadaan Kyerull.




18 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

fatin,,,best nye jalan2 dgn nisa ni..alief selalu gak singgah blog budak nisa menaip ni..dia sgt comel..ntungnya dpt kuar dgn dia..semoga keyrull cpt sembuh..amin

ejulz said...

shopping je keje..

chinta i-sha said...

wah..menyoping ea..hehe

elyzatul nastaysah said...

ala..cm best je..nyesal x join kmu;[

forever love said...

syok ny die shopping

nisyA said...

suka juga pegi ke ts :)

Syafiq Rosli said...

hehe..hal kecik je..

Edy Zaidi said...

lama giler tak jejak kaki kat times square

misz FaTiN said...

alief : join lah aktiviti shbt blogger.. nnt leh jumpa nisa.. :)

misz FaTiN said...

ejulz : girls = shopping. nak wat camne..hehe

misz FaTiN said...

chinta-i-sha : hehe.shopping itu perlu..;p

misz FaTiN said...

elyzatul nastaysah : kamu mmg.. bila nak turun shah alam ni?..lama tunggu tau..ahakzzz.. ;p

misz FaTiN said...

foreverlove : syiok la jgk..release tension..huhuhu

misz FaTiN said...

nisya : TS byk baju bole beli dgn murah kan?.. weeee~~~~

misz FaTiN said...

syafiq rosli : heee.. okey la tu..:)

misz FaTiN said...

edy zaidi : kesian..hoho..;p

Oppa Kudin Nz said...

pegi x ajk pon..nk jupenisa jugk..ecececcee..haha

TINA said...

bestnya jalan2