Thursday, February 10, 2011

Mini gathering@Shah Alam

Assalamualaikum,,
Selamat sejahtera myLOVELY readers..


Malam semalam,,
fatin join mini gathering SB buat kali ke-2 maa..
HAPPENING sangat okeh!!!..
aktiviti ini diadakan di DATARAN SHAH ALAM
Bergelak tawa sampai tergeliat mulut ni..huhu..
Ramai tak ramai gak lah yang join..

antara yang join ialah,, jeng,,jeng,,jeng..



Masa pertemuan itu, barulah fatin tahu yang si SR tue sekampung kot dengan fatin.
Mykazen pun dia kenal.. adus,,terkantoi di situ okeh..huhu..
neway,, tengs SR coz sudi invite fatin join gath last nite..
next time kita jumpa lagi ye kawan-kawan..
Nisa sangat PERAMAH okeh!!
antara aktiviti yang kitorang buat kat sana ialah,,
ice breaking, photoshoot, main game.
Game ni lah yang buat kitorang gelak2 sampai nanges..huhu..
lawak..lawok..SERONOK meh..
bermaen bersama macam dah lama kenal je..
padahal baru je jumpa malam tue..haha..



NICE to MEET U'OLS,,
Sedang berfikir-fikir mahu pergi Big Gathering Blogger at Melaka ke tak?
Till then
^_^




p/s : Blog updated (dah ada picha.. huhu..) maaf Nisa.. ;p
p/s/s : blog Nisa Kay da update pasal gathering ni. Jom usha2 Jumpa Blogger Barulah pulak
p/s/s/s : Ini enty : 1st Mini Gathering




31 comments:

Mohd Fitri said...

hehehe. gembira betul semalam. tak sangka si fatin ni kecik je.

nasib baik tak terperanjat saya sekampung dengan idham dan SR :P

Siti Wardah said...

wah ! bestnyaaaa ;D

misz FaTiN said...

fitri : awat?..tengok gambar, fatin gemok ke?..

xterperanjat cuma mcm lawak je. kg da dekat dah,, tp xpenah kenal..huhu

misz FaTiN said...

siti wardah : best sangat.. hehe..

bantalbucuk said...

macam best je..jeles..~ huhu

Engku Sofea said...

ala lain kali sofea nak ikut jugak boleh? :)

forever love said...

majuk ngn akk sbb xajk atq

mohd zhafri said...

aduussss....apesal la gather jaoh2....kesian kat aku kena tinggal

Benarkan ku Berbicara

qin zyie said...

auww..besh nye ftin..xtaw la zman ble nk join gath SB..jauh sgt dri pntai tmur ni:(sdih taw..

rizwan's sweetheart said...

yoo... bestnyer!!

misz FaTiN said...

bantalbucuk : besh..nnt joinla yg 15hb kat s.lam ni.. :)

misz FaTiN said...

ebgku sofea : boleh saja.. lain jom la.. sofea dok mane?

misz FaTiN said...

foreverlove : jangan lah majuk2.. atiq kan xsihat ari 2.. mne leh join..huhu..;p

misz FaTiN said...

mohd zhari : kamu dok mane? jauh ka?..cian kamu..huhu..;p

misz FaTiN said...

qin zyie : hari tu kan ada gath kat pantai timur.. bro ben buat.. xjoin ka?

misz FaTiN said...

rizwan's sweetheart : mmg besh pun..hehe.. ;p

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa..untung nye korang dpt jumpa sesama rakan blogger...kalau la alief tahu..huhu..boleh gak alief jumpa dgn fatin ni..fatin,kalau fatin sudi,fatin dtg la jenguk blog alief..memandangkan fatin dah lama menceburi bidang blogging ni,,alief nak minta nasihat dari fatin..alief newbie lagi.hhuhu..kalau fatin rasa blog alief okay dan best ,fatin follow la..tapi,kalau fatin rasa blog alief msih ada kekurangn,,fatin jgn follow dulu taw.alief nak fatin follow blog alief kalau fatin rasa blog alief best dan boleh pergi jauh mcm blog fatin..okay..kedatangn fatin ke blog alief amatlah alief hargai..thanx fatin..salam perkenalan dari alief...


ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

Raji berkata said...

wahhh dh dua kali lah eh kau join gath?
oh jelesnyer ;D

aida4eva said...

waaa~ mesti best :)

E.d.Y said...

rajinnya join gathering

EmanCloud said...

haha syafiq gile gath hehehe

misz FaTiN said...

aLieF si Muncung ManiS : fatin harap je lama b'blogging,, tp fatin xdelah hebat mcm2 blogger yg hebat.. byk lg kekurangan ni.

misz FaTiN said...

raji : kamu bila lg nak join.. jom la join.. huhu..:)

misz FaTiN said...

aida4eva : best la juga..:)

misz FaTiN said...

Edy : masa 2 tgh free,, so join la.. edy, bila nk g gath?

misz FaTiN said...

EmanCloud : syafiq mmg gila gath pun..huhu..;p

aLieF si Muncung ManiS said...

misz fatin-->thanx awak sbb sudi dtg blog alief..alief hargai sgt2..alief follow awk k..follower yg ke 729..kalau awk sudi,awk follow la balik..jgn paksa diri untuk follow taw..awk follow kalau rasa blog alief best je..thanx awk.sila bagi tunjuk ajar..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"kalau korang berani,sila baca..kalau tak berani,sila ajk kawan sebelah utk baca bersama korang..deaL???""

forever love said...

huhu..yela2..dan2 je..pada hal akk x taw pun atq xsihat time tue..hihih

Nur Liyana said...

wah bestnyer........kamoo..ajak yana skali nnt k..haahha..takdela yana gurau jer...

Semut Hitam said...

Bestnya tengok blog hangpa semua..... Hidup pon happy.....

Bella said...

bestnya...nkg gak..huhu