Thursday, February 10, 2011

LAYAK ke?

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers

hai korang!!!
sangat TIRED kot..
Ekceli,, tadi malam fatin kuar dengan beberapa member SAHABAT BLOGGER..
Happening HABES lah..Seronok sangat.
mula-mula tue,, segan kot,, maklumlah,, tak pernah jumpa maa..
nak tahu lebih lanjut,, nantikan entry berikutnya..hehe
(tunggu gambar dari Nisa Kay dulu)

Sekarang fatin nak cite pasal,,
LAYAK ke aku ni??
balik2 dari hangout dengan mereka2,,
bukalah blog picisan saya ini..
tengok kat shoutbox,, ada orang cakap TAHNIAH (from Sofea)
fatin pun berfikir sejenak,, eh.. tahniah untuk apakah ini?
tetiba macam tertarik je nak usha page SB,,
tengok2 kat situ,, ada entry BLOGGER PILIHAN
OMG
sangat tak percaya okeh..
tak sangka gila,, terharu,, terkejut semua ada.
Tengs kepada admin SB : ATIQSALLEH
coz sudi memilih blog fatin yang tak seberapa ni..
..TERIMA KASIH BANYAK2..



tapi layak ke aku?
jom usha entry ini : Saya Ingin Menjadi Blogger Pilihan
Till then
=_='



20 comments:

SyedGraphiX said...

wahh...taniahh! ;) ..
hang dkat mne td?

misz FaTiN said...

tengs.. hang kat dataran blue wave s.alam.. ^_^

chinta i-sha said...

tahniah :)

combi said...

tahniah!

misz FaTiN said...

cintha i-sha : tengs dear.. :)

misz FaTiN said...

combi : trimas kamu..

forever love said...

atq admin ke kak.?

misz FaTiN said...

forever love : owh.. memain kat sy ye ini budak.. gigit baru tau.. grrrr...

forever love said...

hehe...nie nak marah gak..hang out mlm td ajk...

misz FaTiN said...

alamak..sori lah dear.. xrancng pun,,kebetulan je..hehe..

p/s: lgpun,,atiq bdk kicik xbule kuar mlm akak xbg..hehe..;p

forever love said...

eleh..dan2 kebetulan..semua budak uitm ke or pe.?

selamat xsihat malam td..hehe...pengsan awal mlm td..

FahmiE said...

sahabat blogger di sini..heheheh

misz FaTiN said...

forever love : yup.. sume student uitm except nisa kay je.

misz FaTiN said...

fahmie : samapi gak kamu ke sini ye.. :)

E.d.Y said...

wah..tahniah2

bantalbucuk said...

wah..congrats fatin..! :D

Engku Sofea said...

fatin! smlm sofea dah comment, xdapet ke? Sofia dulu ex uitm gak, heee kalau lain kali ada gtahering ajak lah sofea yee. boleh tambah kenalan. Btw, morning! :-)

Raji berkata said...

woahhh tahniah2 ;D
memang xsalah dia pilih blog kau nih ^^

Jerung Gergasi said...

salam ..caner nk dapat title blogger pilihan tu? ..nk gak boleh? ..ekekeke

forever love said...

hoho..lepas nie ajk atq k..haha