Thursday, December 23, 2010

1st GA fom Aesya

Morning..morning..morning..
Pagi2 ni,, fatin warm up dengan melunaskan tag daripada cikanna..
tengs cikanna coz tag fatin.. ^_^
so dengan ini fatin nak joinlah GA by Aesya Zealous..

Kawan2,, jom join GA ni ramai2..
just click banner for more details..

nak tau hadiah dia apa..
tadaaa....
cute kan?.. i like.. ^_^

fatin nak tag :


jomlah join ya..
gudluck
^_^


16 comments:

eT said...

nnti akak join k...
thanx..:)
gudluck 4 u...

misz FaTiN said...

kak et : ok.. tengs ya.. ^_^

forever love said...

nk join..tp malas...haha..cmne tue?

farah farhana said...

tengs syg ;)

bantalbucuk said...

thanx dear..cute je beg tu de love2..hehe

misz FaTiN said...

forever love : klu mls 2,, xpek den nk nolong nye..hehe.. ;p

misz FaTiN said...

farah farhana : welkem dear.. ;)

misz FaTiN said...

bantalbucuk : cutekan beg tue.. hope i'm lucky la..hehe.. ^_^

forever love said...

hehehe...xml tolong buat kn ke.?

bantalbucuk said...

kalau fatin dapat maknanya kita xkan dapat la kan..? hehe

misz FaTiN said...

forever love : buat kan?.. mcm ne ek?.. payah 2.. ;p

misz FaTiN said...

bantalbucuk : adiah die bkn 2 ke?.. so marilah kita sama2 doa agar kita ni ada luck.. ^_^

bantalbucuk said...

o0o0o ade 2 eh..hehe..tapi kita memang susah nak dapat luck tau bab2 cabutan bertuah ni..huhu..xpela..kita sama2 doa k..:D

misz FaTiN said...

bantalbucuk : sama la kita.. dlm 1000,, 1 je kot yg ada luck..hehe..;p

ok,,kite doa sme.. suke beg chumel ni..^_^

AesyaZealous said...

thanks join.kalau ade rezeki lebih, lagi byk la hadiahnye..mungkin lebih dua..hihi insyaAllah. seronok la join GA walaupun susah nak menang. kite penah join. tak sangka terpilih! hihihi..

misz FaTiN said...

Aesya : welkem..

hope i've a luck.. amin.. ^_^