Thursday, December 23, 2010

buat PERTAMA kalinya

Assalamualaikum,,
Selamat Pagi myLOVELY readers..

apa yang pertama kali tue?..
mesti u'ols tertanya2 kan..hehe..
so,, arini fatin nak share lah dengan u'ols pasal my1st experience,,
buy thing through on9..
before2 ni,, fatin macam takut je nak beli on9,, tak tau nape..
maybe sebab fatin selalu fikir camni kot..

"eh,, betol ke ni?.. betol ke die jual ni?.."
"kualiti die bagus ke?"
"ala.. beli on9 tak dapat try TEST la.."

so,, inilah sume pandangan fatin mengenai buy thing through online..
 tapi,, bila dah try sekali ni,, fatin rasa macam nak try lagilah..hehe.. ^_^

beli online ni,,ada juga kebaikan die :
1. ia memudahkan kita,, tak payahlah kita bersusah payah berpenat lelah jalan2 di merata tempat,, untuk cari apa yang kita nak..hehe..
2. menjimatkan masa.
3. kalu online shopping ni,, kita boleh bershopping sorang2..hehe.. ni bagi kes yang takde orang nak teman kita pergi shopping..hehe.. >.<
4.  kita boleh kenal2 atau memajukan perniagaan kawan2 blogger kita..hehe.. ;p

okeylah,, fatin taknak membebel lagi,, sebenarnye takde idea dah..hehe
jomlah tengok ape yang fatin 'shopping' kan..hehe

posto..posto.. yeay!!! barang da sampai >.<

 cuba teka.. apakah ada di dalam ini..hehe..


tadaaa..^_^
see,, cantik2 tak?..fatin suka la..
harga pun murah,, sume ni RM57 sahaja..
coz murahlah,, menyebabkan fatin terdong untuk membeli..hehe..
and all dis item i love to wear n all dis thing tak payah try TEST..hehe.. :)



Fatin puas ati dengan pengurusan Inspidesign,,
till then
^_^



18 comments:

fairuzhani said...

shawl ek? baju? hahha. kalau teka btul dapat ape?

ejulz said...

waaaa.. nak beli jugak laa.. huHu

misz FaTiN said...

fairuzhani : jawapan da ad la..hehe.. tekan je read more.. fatin saja je wat suspen..hehe.. ;p

misz FaTiN said...

ejulz : kamu nk beli ape?.. shawl juga ke?..hehe..;p

forever love said...

atq beli gak kat ternet..beli kamera..hehe..tp atq xmntk die pos laju..atq suruh die delivery...

NOOR FATIN said...

cantiknyaaa!! heheh penah jugak beli shawl kat on9.. hehe

arep_lockermonth said...

hye hye..

follower baru meh!!

jom follow follow.hikhik..

http://myamigosspace.blogspot.com/

Enna Banana said...

yeayyy! aten join my group, dulu enna pun cam was was tapi skang dah percaya dah . wink wink

misz FaTiN said...

forever love : beli gadget mcm 2 kat tenet ok x?.. kualiti spt ape die jnjikan x?..

misz FaTiN said...

noor fatin : bagus2x.. ^_^

misz FaTiN said...

arep : owh tengs ya sudi folo myblog yg xseberapa ni.. :)

misz FaTiN said...

enna : hehe,, kita sama la.. da try skali mcm rasa nk try berkali2 pula.. heee.. :)

arep_lockermonth said...

fatin : same same :P thnx jugak follow blog arep.!!!

forever love said...

setakat yg atq beli nie ok la..xde pe masalah..seelok-eloknya kte pi amk kat die..o die delivery kt kte...pape penipuan or kerosakan boleh ckp time tue juga...cari barang yg ada warranty..nie atq nk cuba beli nset lak dr mudah.my..ari tue dah beli kamera..

misz FaTiN said...

forever love : klu ok,, baguslah.. fatin klu yg gadget2,, blom brani lg nak beli on9..hehe.. ^_^

misz FaTiN said...

arep : small matter la.. ^_^

Cery said...

salam kenal..1st time dtg blog awak...dan terus melekat...ur blog looks cute yet very simple and organized...
aahla..saya suke beli brg online gak... jemputla ke blog saya..tukar2 followers and blog list..saya dah add link awk

misz FaTiN said...

cery : salam kenal kembali.. ^_^

tengs la suka blog fatin yg xseberapa ni.. folo kamu balek.. :)