Saturday, December 4, 2010

Contest : Baju Sama

Selamat Sejahtera Readerz..

Contest..contest..contest..
fatin nak join lagi,,
Kali ni CONTEST BAJU SAMA

Banner Contest
Click Banner for T&C


So,, ni picha yang fatin pertaruhkan..

Ni 1st picha yang fatin pertaruhkan..
Kitorang pakai Baju Lab yang sama..hehe
Mereka semua adalah student Applied Chemistry yang sengal2..huhu..
Love U'ols..mmuuuaahhhh..

This is my 2nd picha,, if 1st picha tu tidak memenuhi syarat..
Picha ni masa fatin join Sukarelawan Rakan Muda,,
kitorang di tugaskan bersihkan zoo negara,,
so,, dapatlah baju sama yang free..huhu.. ^_^


Fatin da join,, u'ols bila lagi??..Due Date : 31/12/10
Jom meriahkan contest Cik Ika Puk Puk
Just click HERE



.Hope my picha have a luck.
^_^


8 comments:

Gadish Lollipop said...

Good Luck

misz FaTiN said...

gadish lollipop : TQ dear.. ^_^

miss B said...

nk join la jugak..even tau x kan mng..haha!

misz FaTiN said...

miss B : join jela.. kalah mng blkg kira.. join utk meriah kn contest je..hehe.. :p

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh mcm best jer..
ak pun nk join lah cmnih xD
baju rumah sukan pun boleh kan?
huahua

ps: gd luck!! =P

misz FaTiN said...

fakrur : join la.. baju rumah sukan pun ok wat.. hehe.. ^_^

ika puk puk said...

tQ dear!!
hihihihi
gudluck ek! =)

misz FaTiN said...

ika puk puk : u r welkem.. tq 2..

ada harapan utk mng x?..hehe.. ;p