Wednesday, December 8, 2010

Muvee time : Narnia the Voyage of the Dawn Treader

Selamat pagi Dunia..

U'ols da bangun tak ni?..
Narnia?.. U'ols tengok tak Narnia 1 dulu?..bestkan?..hehe
Sekarang Narnia 3 dah keluar.. tapi yang 3D punyalah..
dan,, fatin dah pun pergi tengok Muvee Narnia 3D ni..hehe
yang biasa tak keluar lagi kat wayang,, 9hb baru keluar.


Sinopsis :

Lucy and Edmund Pevensie return to Narnia with their cousin Eustace where they meet up with Prince Caspian for a trip across the sea aboard the royal ship The Dawn Treader. Along the way they encounter dragons, dwarves, merfolk, and a band of lost warriors before reaching the edge of the world.


Fatin pergi tengok cite ni,, tadi malam..
almost full house jugak la cite ni,,
last minit beli tiket,, so dapatlah seat dekat 4 dari depan..
so,, kepala pun jadi pening sikitlah coz nampak picha kat screen terlalu besar..hehe
muvee Narnia ni BESH tau,, tapi bagi fatin,, yang 1st lagi best sikit kot..hehe..


so,, u'ols jangan lupa saksikan dipawagam berhampiran..hehe..


Till Then
^_^


updated :
ni adalah Narnia yg ke-3,, 
yang 1st fatin tengok,, yang 2nd fatin xtengok lagi..
Narnia : Prince Caspian
oh.. no,, fatin kena donlod ni,, sape bule bagi link donlod..hehe..
teng to NAZIRUL coz betulkan fatin..


20 comments:

Shaofie said...

kena tg gak ni cerita ni. hahaha.

E.d.Y said...

lamanya tak tgk wayang

Gadish Lollipop said...

farah dh tngk dh . tp yg nieh just ad lucy n edmund je . ta bpe extreme.
grrr

little cart00n said...

elie tak pernah follow cite narnia dari 1st filem! nnt nk kena godek internet, downlod..org kata best kan?
huhu

Enna Banana said...

enna nak tgk ini cerita!!

misz FaTiN said...

shaofie : silalah tgk.. jgn malu2..hehe.. ;p

misz FaTiN said...

Edy : mana edy sempat nak tgk wyg.. edy kan bz melancong je.. edy lg best.. huhu

misz FaTiN said...

gadish lollipop : btol 2.. yang 1st lagi best.. sy sokong kamu.. >,<

misz FaTiN said...

little cartoon : baek kamu cpt donlod.. yg 1st mmg terbaek la.. its more action compare yg 2nd ni.. hehe

misz FaTiN said...

enna banana : harus kamu pergi tgk.. hehe..

Nazirul said...

ni bukan yg kedua lah fatin.ni narnia versi ketiga.haha

yg kedua tu narnia:prince caspian

misz FaTiN said...

yeke?..fatin igt prince caspian yg 1st..

so yg 1st yg mne ek?..
nak donlod ni..hehe

Gen Fujita said...

Yang 1st nama dia The Lion, The Witch And The Wardrobe. BTW saya tunggu besok maybe baru tengok kot, yang tak 3D punya, sebab 3D takde subtitle, ha ha ha...

Enna Banana said...

haip! mmg nak p tengok tapi xder orang teman :(

misz FaTiN said...

gen fujita : tengs 4 d'title.. erm,, yg 2nd da tgk x?.. best x?

even xde title pun,, leh la phm jge.. tp,, fatin pun rasa nk tgk yg bkn 3D pula..hehe

misz FaTiN said...

enna : abg2 enna kan ada.. ajak la meka.. ^_^

Fakhrur Razi berkata said...

betul ker best?
tadi kawan ckp xsebest Narnia 1 & 2
tu aku pun mcm ragu2 nk pergi

maklumlah duit tgh xde
kalau pergi xbest kang rugi
huahua =.="

misz FaTiN said...

Fakrur razi : best la juga..
but,, as i said,, yg 1st lg best.. kali ni,, xbyk action sgt..

Gen Fujita said...

Personally saya lagi suka yang 2nd (Prince Caspian) dari yang first.

misz FaTiN said...

gen fujita : yg 2nd xtgk lg la.. so,, xpt nak compare kan..