Thursday, December 9, 2010

Reunion2010

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera MyBeloved Readers,,

Today,, fatin just nak luahkan rasa keterujaan fatin tau..hehe..
Sebab apa?.. U'ols see lah my title,, reunion kan?..
Last nite,, fatin punya kawan2 sekolah rendah buat reunion tue..
so,, excited dengar masa diorang keutarakan cadangan tue..
setelah ber'diskusi' on FB,,
so,,terjadilah Reunion2010 I S.K Serkam
at MEDAN IKAN BAKAR UMBAI
Mereka yang GEMPAQ

Kitorang dah lama gila tak jumpa kot..
Yela.. abes je darjah 6,, fatin dah tak satu sekolah dengan diorang..
Kitorang dah membawa haluan masing2,,
even pun kitorang satu kampung,, but kitorang jarang jumpa..
Kadang2 tue,, bila terjumpa kat pasar malam,, macam segan2 je..
yolah,, dah lama tak bercanda bersama,, kemesraan tu agak berkurang la..huhu..






..Santapan Kami..


tapi,, setelah perjumpaan last nite,,
fatin dapat rasakan yang hubungan kami still macam dulu,,
tiada bezanya kami semua..
maybe disebabkan perasaan MALU yang terlalu tinggi,,
menyebabkan hubungan kami pernah terputus,,
Fatin berharap hubungan kami yang telah terjalin kembali akan kekal selamanya..

Even,, last nite ramai yang tak dapat hadirkan diri..
tapi,, fatin rasa puas sangat..
hope next event,, akan lebih ramai yang menyertai..
SAYANG KORANG

..Till Then..
^_^

12 comments:

nora said...

apsal aku tak de pun dlm ini gambar, huhuhuhu

misz FaTiN said...

nora : of course la tiada.. kamu bkn bdk s.k serkam dulu..hehe

A.D.A.M. said...

Syoknya reunion. =D

mier@merr said...

bestnye skola rendah tu.,..

diana said...

teringin nak jumpa kawan2 sekolah dulu..
entah kemana pergi nye semua..

NOOR FATIN said...

bestnyaa!

kitorg pn ada buat reunion bulan posa aritu.. jmpa kwn2 skolah rendah kat fb..happy sgt2.

dulu comot2 ja.. skrg ensem2 n comel2.. hehe

misz FaTiN said...

ADAM : mmg syok pun.. best.. >,<

misz FaTiN said...

mier@merr : 2 la psl skolah rendah 2.. mmg fatin rasa teruja sgt nk jmpe kwn2 sume..hehe.. ^_^

misz FaTiN said...

diana : cari kwn2 tue guna FB, skrg rmi yg ada FB.. senang gak nk cari..

misz FaTiN said...

NOOR FATIN : FB medium yg bgus tok cri kwn2 lama. >,<
btol2,, dolu2 comot n kicik2 je.. skrg da besr2, cantik2 n ensem2 plk.. haha..

A.D.A.M. said...

Hehehe. dah mcm2 rupa ade kan.

misz FaTiN said...

adam : of course la,, xkn nk kicik je..hehe..