Sunday, December 19, 2010

Award : From Syag

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera u'ols..

First of all,, fatin nak panjatkan kesyukuran kepada Illahi,,
coz fatin telah diberi peluang untuk mendapat award lagi..hehe..
ayat macam dapat Oscar Award je..haha
Award kali ini,, fatin terima dari Saudari Syag,,

Teng Syag,, sangat Berterima Kasih Okey..^_^
Hope our friendship here,, will everlasthing..

so,, fatin nak share award ni dengan kawan2 lain,
Bantalbuchuk
Enna
kamal
umar
Nascha

~ updated : tiba2 fatin rasa macam nak bagi award ni pd sume follower fatin~
so u'uols,, sudi2 lah ambil ya..
^_^

...............................................................................................................................

For ur information,, Syag ni baek orangnye,,
rajin juga ber'blogwalking' n komen2,,
dari ber'BW' la fatin kenal Syag ni..
sekarang ni,, beliau sedang melancarkan Thirty Day Blog Challenge (TTDC)
so,, if u'ols nak kenal dengan Syag,,
Sila-silalah pergi ke blog


okey lah,,
Till Then
^_^


10 comments:

bantalbucuk said...

owh..thnx fatin syg..sukenye pat award lagi..~:D

umar yg cute said...

hehe thnx bg awrd kt umar terharu :D

NOOR FATIN said...

post pasal award sy xbuat lagi..huhu

Shag said...

Amboi. Siap promote belog Shag tu~ Thanks, Fatin darling!

AMIN! :D

misz FaTiN said...

bantalbucuk : welkem dear.. amek jgn xambil award ini.. ^_^

misz FaTiN said...

umar : welkem.. ^_^

misz FaTiN said...

noorfatin : dats mean,, award2 ni awk xnk terima lg la ea?..

misz FaTiN said...

shag : hehe,, saja je,, klu x promote,, mcm pendek je en3 ini.. huhu..

welkem.. ^_^

E.d.Y said...

tahniah dpt award..;)

misz FaTiN said...

edy : tq la.. kalau sudi terima,, fatin bg award ni kat edy juga..hehe.. :)