Monday, December 6, 2010

Blogwalking with Bloglarian

Selamat Pagi Dunia

Bloglarian?.. U'ols penah dengar tak?
Fatin baru 1st time terbaca pasal ni masa usha2 Dahlia Journal
Apa yang fatin tahu,, Bloglarian ni adalah satu medium untuk kaki BW..
Dia macam medium untuk 'up traffic' kat blog kita juga..
menarik bukan?..hehe..

Kat sini,, kita boleh view 5 blog sekaligus dalam 1 Tab sahaja..
so,, die memudahkan u'ols yang ada tenet slow macam fatin. hehe..
So,, fatin pun nak rasa termasuk juga dalam list Bloglarian..
Untuk maklumat lanjut,, u'ols bolehlah usha2 kat BLOGLARIAN


Banner Bloglarian

untuk masuk dalam list bloglarian,, u'ols bolehlah usha T&C [HERE]

My Slogan

Saya suka berblogwalking kerana saya boleh mengajak blogger2 laen membaca entry yang tidak seberapa dari saya dan saya juga dapat menambah kenalan baru. Selain itu, saya suka membaca pelbagai kisah blogger2 yang laen.

I wanna to tag :

Korang,, joinlah. Bloglarian macam best. ^_^


15 comments:

E.d.Y said...

bagus bloglarian ni

misz FaTiN said...

e.d.y : da try ke?

FareedSairi said...

Assalam, Terima kasih kerana sudi join BlogLarian. Bole cek blog anda di senarai ke 24

Terima kasih.

Jom BlogWalk dengan BlogLarian

misz FaTiN said...

fareedSairi : u r welkem..TQ juga list kan fatin.. ^_^

NOOR FATIN said...

ok aten. nanti sy join. mcm best :)

a l i a a z w e e n said...

fuyooh.
leh tgk 5 blog sekaligus. :)
nice!

misz FaTiN said...

noorfatin : jom join.. jom join.. ^_^

misz FaTiN said...

aliaazween : mmg nice pun ^_^

Enna Banana said...

sayang! nanti enna join eh >.<

kai azmier said...

blog larian besh! hehex

misz FaTiN said...

enna : orite.. join tau.. die besh.. :)

misz FaTiN said...

kai azmier : mmg besh.. ^_^

ordinary89art said...

nice! tq!

ordinary89art said...

tq..

misz FaTiN said...

ordinary88art : u'r welkem.. ^_^