Thursday, December 23, 2010

gila terUJA

Assalamualaikum
Selamat Petang myLOVELY readers,,

petang2 ni,, sambil2 tengok PUTERA KATAK,,
fatin pun berBLOGWALKING la,, just for FUN.. ^_^
tetiba,, bila dah on9 tue,,
of courselah fatin akan tengok traffic kat page Mr.Nuffy,,
tiba2,,aik tiba2 lg..huhu..wateverlah... fatin check lah earnings fatin,,
even tahu ia xmeningkat pun,, tapi fatin tertarik juga untuk pegi check..
jeng,,jeng,,jeng..

setelah lama ber'kapel' dengan Mr.Nuffy,,
and of course i'm always being loyal to mr.Nuffy,,
dan akhirnya!!!
I GOT MY FIRST BE..

yeay!!!!
owh.. fatin sangat TERUJA okey...1st time lah katakan..heeee :)

Terima kasih Mr.Nuffy,,coz sudi bagi fatin peluang ini... >.<
TQ to myCandies,, yang tak putus2 support fatin..
tengs juga buat kawan2 yang rajin datang melawat2 fatin kat sini..
even myblog is simple,, and just about myLIFE,,
tyvm to all lah..
sayang u'ols..hehe.. ^_^



till then
^_^


p/s : rajin2 lah mai blog fatin lagi.. fatin akan jejak kamu balik ^_^
p/s/s : if terlebih rajin,, tinggal2 kan lah komen.. i appreciate it..
p/s/s/s : tengs sangat2 kepada u'ols yang sudi singgah myblog yang SERBA-SERBI kekurangan ni.. 


26 comments:

bantalbucuk said...

wah..congrate fatin..!! :D

eerrr..sebenonye ni lagi 1 bende yang kita xpaham..BE..?? pe tu??huhu

misz FaTiN said...

bantalbucuk : tengs dear.. ^_^

BE ni,, buffered earnings.. ni nuffnang yg bg.. nuffnang ni,, 1 medium yg kuarkan iklan.. cuba awk tgk kat bwh header kita n bwh visitor 2,, kdg2 kan die ada kuar iklan kan.. so,, dr situ kita akn dpt earning die..mcm kira sewalah coz die tunmpang kat blog kita.. lebih kurg mcm 2 la..

2 je fatin dpt terangkan,, sori ea.. fatin pu xterer sgt pasal benda2 ni..heee.. ^_^

Mohd Fitri said...

tahniah sebab dapat BE. bukan senang nak dapat. :)

♥ AisyaHusin ♥ said...

congrats! ^^
sy tak penah lagi dpt BE. ;(

bantalbucuk said...

o0o0o..camtu ke..xpe2..ni pon dah faham sikit2..nanti kita explore lagi eh..hehe

misz FaTiN said...

mohd fitri : tengs.. mmg sush kot coz blog fatin cikai2 je..-_-
klu blog yg gempaq2 senang la kn.. kagum dgn mereka..

misz FaTiN said...

aisyahusin : tengs dear.. ^_^
sbr ye,, nnt dpt la 2.. gudluck

misz FaTiN said...

bantalbucuk : klu nak tahu byk lg,, g jengah2 blog blogger2 hebat.. mereka hebat.. byk tip dr mereka.. ^_^

eT said...

esok2 beranak la tu..huhu

E.d.Y said...

wah..tahniah...dari satu jadi banyak lepas ni..aminnn

Afiq Din said...

xlame lgi byk la tu

Shag said...

Woah! TAHNIAH FATIN!! :D

Shag tgh tunggu Shag punya :P

elleyayah . said...

congrate.like

ANATI SOKI said...

tahniah kamu!!!!!!

misz FaTiN said...

kak et : hope mcm 2 la.. ^_^

misz FaTiN said...

edy : tengs.. amin.. =)

misz FaTiN said...

afiq din : moga2 begitulah.. ^_^

misz FaTiN said...

Shag : tq dear.. ^_^

shag sabar ea,, nnt mst dpt.. gudluck..:)

misz FaTiN said...

elleyayah : thanks darl.. ^_^

misz FaTiN said...

ANATI SOKI : terima kasih ye.. :)

forever love said...

bestnya...waaaa...ble boleh dpt erk.? hehe

forever love said...

nk tny la..BE tue nk tgk kat ne erk.?

misz FaTiN said...

forever love : die xtentu la.. ad org cpt ad lambat.. klu mcm fatin ni,, tersngt lah lambat..hehe..

misz FaTiN said...

forever love : BE 2,, tgk kat earning kita la.. :)

Pink Pearl Lady said...

samala kita.ppl pun first time dapat BE,jomla ajak ramai2 terjah blog ppl....

misz FaTiN said...

pink pearl lady : congrate ya.. nnt fatin g blog awk ye.. :)