Thursday, December 16, 2010

I'm a KILLER

Assalamualaikum
Selamat Petang myLOVELY readers

I'm a KILLER?? Yes,, I do..

Hari ni,, fatin dah jadi seorang pembunuh KEJAM..
Owh..Encik Polis,, Pliz dun caught me.. 
Fatin tau,, fatin bersalah.. tapi,, fatin terpaksa..
I'm SORRY..

Tadi,, semasa fatin dok mengemas rumah,,
tetiba,, Fatin ternampak 2 makhluk sedang berasmara di dalam sinki rumah fatin..
apa lagi,, fatin pun dengan tak berfikir panjang,,
bertindak untuk membunuh pasangan KEKASIH itu..
tak sempat pun nak call JAIM..maaf ya si loving couple..

firstly,, fatin amek SHIELDTOX racun serangga dan fatin sasarkan kepada pasangan itu,,
setelah mereka pening2 lalat,,fatin ketuk dengan selipar..haha..
fatin ketuk,, ketuk,, dan terus ketuk..sampailah mereka MATI..
then,, fatin bolot mereka dengan surat khabar dan humbankan ke dalam tong sampah..
Padan muka mereka si CICAK KOBENG..
hahahaha


I really hate binatang yang bernama CICAK..
Ouccchhh.. dengar nama je da geli gelaman..eee....
coz,, dalam ingatan fatin tak pernah lupa apa yang kaum dia pernah buat kat fatin..
owh,, sangat memalukan,,menggelikan,,mengaibkan Ok..
Masa fatin kecik2 dulu,, si CICAK pernah menyelinap masuk ke dalam baju fatin..
masa tue,, fatin kat sekolah agama sesi petang..nak ambil wudhuk untuk solat asar,,
tiba2 fatin nampak CICAK,, entah macam manalah kan,, die terjatuh dalam baju fatin..
apa lagi,, bila tau die da masuk dalam baju tue,,
depan kawan2 fatin yang ramai,, fatin terlompat2 nak bagi die jatuh..
tak cukup dengan itu,, fatin ajak kawan fatin teman pergi toilet,,
then,, buka baju sume untuk pastikan si CICAK itu betol2 tak ada kat diri fatin lagi..
masa tue,, fatin dah nangis2 coz sangat takut dan geli dengan binatang yang bernama CICAK..
semenjak tue,, bila fatin nampak cicak,, fatin akan beredar jauh dari tempat itu..
owh.. I can't see them.. Bila ingatkan kembali cita ini,, fatin akan rasa geli sangat..
EEEeeeeee.... I cant forget BAD memory nie..

but today,, disebabkan dendam 10tahun dulu dan tak ada orang laen kat rumah,,
fatin dengan KEJAM,, telah MEMBUNUH mereka..
hahahaha..
fatin rasa puas hati sangat..
^_^

..Till Then..


note : JOM tengok PUTERA KATAK..


23 comments:

Asam Makruh said...

cit, bunuh cicak rupanya :D berapa ekor total yang dah kena bunuh? brutal nya. :D

sudilah mengomen di blog saya pula

NOOR FATIN said...

cicak comellaaa.. hoho ingatkan lipas.. ehehehhe

forever love said...

hahaha..atq pun geli dengan cicak...yuks..geli gler

misz FaTiN said...

asam makruh : 2 ekor yg terbunuh..hehe..

ni berlaku kerana dendam telah menguasai diri..

misz FaTiN said...

noor fatin : cicak comel?.. eee.. i cant accept it..huhu

Shag said...

Homaigood! Kalau Shag mahu menjerit satu rumah dulu. Baru oak jadi waras utk cari Shieldtox. LOL~

misz FaTiN said...

forever love : kita sama..hehe.. die kan lembek2.. sbb tu geli..eeeee...

misz FaTiN said...

shag : fatin pun xtau napa arini jadi berani sangat untuk jadi kejam macam 2.. hehe.. ;p

fArAh!! said...

pembunuh

misz FaTiN said...

farah : sapa suruh dia menyelinap masuk dalam baju fatin dolu2.. geli tau..eeeeyakss..

ejulz said...

agak2 laa nk bunuh pun.. tunggu la diorang selesai dulu.. haHa

misz FaTiN said...

ejulz : rasanye diorg sdg berhat2 saja.. so,, xpelah..huhu.. :p

bantalbucuk said...

haha..keam jugak cik fatin kite ni ye..xp..saye tetap sokong anda jika kamu perlu diadili di mahkamah..hehe ;p

aini said...

wah! cayalah.... teruskn usaha! pastikn x der cck kat umah tuh huhuhu... no-cicak fc!!!!

misz FaTiN said...

bantalbucuk : dendam menjadikan fatin kejam..hehe..

tengs sudi sokong fatin..^_^

misz FaTiN said...

aini : betul 2,, mmg kena hapuskan cicak.. klu tidak,, suke ati die je buang najis bertabur2.. gerammm...

E.d.Y said...

bagus bunuh cicak...tp kalau ari jumaat lg bagus

Afiq Din said...

huyyo.. ade link ngn cicak dlu...

misz FaTiN said...

Edy : fatin pun penah dgr cicak bagus utk dibunuh,, coz dia slh 1 haiwan yg x reti simpan rahsia.

misz FaTiN said...

afiq : lepas ni xnk igt kisah dulu lg.. bile igt,, sure geli geleman je rasa..

NUR AIN AZMAN said...

lahhh. ingat kan pe la tadi. tajuk brutal. hihihi. bagus2. cicak ni mush Nabi. tahniah ye awk sbb dh bunuh cicak. you rock bebeh :P

misz FaTiN said...

nur ain : tajuk mst kena gempaq.. hehe.. BTW,, tengs la bg ucapan tahniah..hehe..

i'm rock?.. sat ea,, nak fikir dulu..huhu

aLieF si Muncung ManiS said...

jom sama2 kita mmbanteras cicak yang berasmara..haha..alief pun sgt geli dan benci cicak..rasa macam nak bela kelawar je utk tangkap cicak