Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Assalamualaikum
Selamat Petang myLOVELY readers,,

Petang2 ni,, fatin nak ajak u'ols memeriahkan segmen Blog Blogger Peramah,,
yang dianjurkan oleh jiran BLOGLARIAN NO24 fatin.. ^_^
so,, kita bolehlah menambah kenalan sambil tingkatkan trafic..hehe..

Banner Segmen

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

So,, kat sini fatin nak tag lah kawan yang agak peramah :


Untul maklumat lebih lanjut,, silalah usha-usha blog Ahsfantasy24.com


Hope fatin tersenarailah dalam list ini
till then,,
^_^




updated : Penyertaan telah ditutup selepas ahsfantasy24 mengumpul sebanyak 108 blogblogger peramah. Sesiapa yang terlepas untuk menyertai team blogger peramah musim ini di http://bloggerperamah.blogspot.com/, sila nantikan pembubarannya 6 bulan akan datang. Jika ada blogger yang sombong, sila laporkan ya.^^,
(copy paste dari penganjur..hehe..)
 

14 comments:

ejulz said...

sy xleh nk ramah sgt sebab berukband salu buat hal.. lembab.. heHe

bantalbucuk said...

owh..terharu rasebye di tag oleh fatin..hehe

fatin..blog larian tu apa?kena daftar dulu apa2 ke camana kalau nak join benda ni?

maafla ye..saya xberapa nak tau sangat lagi dunia blog ni..hehe >.<

E.d.Y said...

good luck k..:)

lolitasinta said...

gudgudlux sis ;DD

misz FaTiN said...

ejulz : owh..mcm itukah?..tp,, jd peramah skali skala xpe juga.. :)

misz FaTiN said...

bantalbucuk : no big deal la dear..hehe.. sharing is caring.. ^_^

pasal bloglarian 2,, awk cuba g kat en3 fatin yang BLOGWALKING with BLOGLARIAN 2.. if xfhn juga.. nnt fatin explain lain k.. ^_^

misz FaTiN said...

edy : tengs..

jom la join contest candid itu cun.. :)

misz FaTiN said...

lolitasinta : owh.. tq dear.. :)

bantalbucuk said...

ok fatin..nanti kita try perah otak kita ni cuba fahamkan dulu ye..kalo dah abes perah pon xpaham gak..nanti kita tanya fatin eh..hehe

NOOR FATIN said...

ala terlepas! haha xpa2, lain kali join

bantalbucuk said...

alamak fatin..xsempat nak join..dah full..huhu..pape pon..thanx sebab hargai kita..mmuah(^_^)

misz FaTiN said...

noorfatin & bantalbucuk :

kita pun terlepas juga.. lupa nk tgl kn link kat en3 die.. uwaaa..T_T

igt bru nk kd peramah...>.<

bantalbucuk said...

ow yeke..adehh fatin ni..camane leh terlupa..xpela..kita tunggu next nye application k..hehe

shazmonaz said...

saya pun peramah juga..