Monday, December 13, 2010

Jom!! Melaka Wonderland

Assalamualaikum..
Selamat Sejahtera my LOVELY readers,,

1st of all,, fatin nak minta maaf coz,,
tak dapat balas jejak u'ols semalam..
semalam fatin 1hari suntuk,, tak touch miss lappy ni..huhu..
coz yesterday,, fatin pergi bersuka ria..haha..
Fatin MELAKA WONDERLAND,,
ala,, taman tema air yang baru buka dekat Melaka tue..
Sangat letih kot bermain air,, balek terus pengsan..
however,, SERONOK gila..hehe
Lets picha,, tell d'story..en3 kali ni,,penuh dgn picha,, hope u'ols tak termuntah..hehe


Game yang agak BESH kat sini,, yang sesuai untuk kita2 ni,, ada 7 semuanya..
but,, fatin dapat main 6 je coz,, satu lagi kena pakai swimming suit je boleh main..

Ni,, 1st game kitorang,, KAMIKAZE RACE..
ni paling fatin suka main,, hehe...
see,, fatin bukan orang yang terakhir sampai bawah OK..^_^

2nd game ni pun BESH juga,, nama die TORNADO Chaser,,
berputar2 kita kat dalam mangkuk besar tue..
Game ni,, 1st time ada kat Malaysia tau..Rugi if tak try..hehe..

Game PENDULUM ni,, paling CUAK sikit,, sangat laju kot..
Boleh gugur jantung,,hehe.. 

Game ni,, biasa2 je.. Tasha baju biru kat bawah ni pun naik sampai 3kali..hehe..



 with DINO,, Maskot Melaka Wonderland

Bye-bye Wonderland..


Till Then..
^_^


16 comments:

eT said...

fatin...cam best jek...
bila nk bawak akak p sini plak...hehe...sponsor k..:p

MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

fatin said...

wah!!cm best je!tak penah lg jejakkan kaki ke melaka!

misz FaTiN said...

kak eT : skrg xleh sponsor lg.. fatin pun org sponsor smlm..hehe.. ble da byk duit insyaallah la..^_^

misz FaTiN said...

fatin : xpenah p mlk?.. btol ke ni?

AmariSS said...

Macam best jew....tp mesti ramai cuti-cuti sekolah ni kan...

bantalbucuk said...

wah fatin dh g ke..bestnyeeee..de gak plan nak g sane p lom free lagi nak enjoy2 sebab bz ngan exam n projek lagi..huhu

NOOR FATIN said...

bestnyaaa! teringin nak pegi..huhu

nanakimie said...

waa..bestnya!msuk sana mahal x?bpa ek

misz FaTiN said...

Amariss : mmg rmi pun,, tp still dpt men sume game..hehe..

misz FaTiN said...

bantalbucuk : owh... cian kamu.. btw,, gudluck for everything.. ^_^

misz FaTiN said...

noor fatin : klu teringin p la.. >.<

E.d.Y said...

macam banyak benda baru je

misz FaTiN said...

nanakimie : tiket masuk,,

wekday : adult-26, child-20
weken n skul olidy :
adult-30, child-25

misz FaTiN said...

Edy : 2 la,, mmg mcm byk benda baru je.. p la try.. hehe.. ^_^

Enna Banana said...

waahhhh!! best okay! enna tak pernah pergi pun :(

misz FaTiN said...

enna : fatin pun bru 1st time p..
MW baru je buka taon ni..hehe