Saturday, December 11, 2010

Jom Main Sudoku Contest by Luffy

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera Readers..

Hari ni,, fatin nak ajak u'ols main sudoku..
Bukan maen saja tau,, siap ada hadiah lagi if jawapan u'ols betol..
Ekceli,, Jom main SUDOKU ni adalah contest yang di anjurkan oleh,,


Marilah kita join contest beliau beramai2,, mana tahu kita bertuah..
Boleh dapat toup free..hehe..


Tengok syarat2 yang fatin print screen dari LUFFY
sangat mudah ok..hehe

Fatin dah hantar jawapan kepada  LUFFY

So,, fatin nak tag :

Tarikh Tutup : 25 Dec 2010


Kepada sesiapa yang berminat nak join contest ni,, just click banner for more detail ya
^_^


19 comments:

E.d.Y said...

good luck fatin

Luffy said...

salam..dtg sini tgk penyertaan sudoku anda..hehe..

GUD LUCK k!!

misz FaTiN said...

edy : tengs,, jom la join skali..hehe

misz FaTiN said...

luffy : sume ok kan?..

tengs.. jwpn fatin btol x?..hehe ^_^

Enna Banana said...

enna nka join! tapi enna x reti main sudoku! oh bodohnya rasa. :(

Un Phat Lee said...

wah cam best.gua suke main soduku nih

Far8 budak baik said...

susah kor sudoku ni..
wat leklok ahhh=)

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM said...

dari dlu nak blajar men menda allah ni.. tapi still x reti2.. :(

ordinary89art said...

x pandai..isk2

ordinary89art said...

lawati - sedih dan pilu

misz FaTiN said...

enna : blaja la enna,, sng je men die..^_^

misz FaTiN said...

Un Phat Lee : Best an?.. so,, join la dis contest.. mane tau luck u here.. >.<

misz FaTiN said...

Far8 budak baik : yang utk contest ni punya xsusah sgt.. moderate je.. :)

misz FaTiN said...

kamal : sng je la kamal,, pastikan xde no yg sama kat setiap baris,, lajur dan kotak. try lg tau..>.<

misz FaTiN said...

ordinary89art : xreti,, jom kita blajar..hehe..

E.d.Y said...

insyaAllah, ada masa nnt join..nak uruskan my giveaway dulu

NOOR FATIN said...

gudluck fatin!

sy xreti main la :(

misz FaTiN said...

edy : fatin da join GA edy.. nnt cari nama fatin sampi dpt..hehe.. ;p

misz FaTiN said...

noor fatin : tq..

xreti ke?.. nnt blajar la.. sng je.. ^_^