Wednesday, December 29, 2010

Contest : Little Fingers 3

Assalamualaikum,,
Selamat Sejahtera myLOVELY readers,,

I join contest lagi,, contest ni dianjurkan oleh Kak Eb
untuk sapa2 nak join contest ni,, just click banner for T&C ya..

hadiahnya sangat shantek ok,,
see!!!

Ada 3 cara untuk join contest ni,,

1. Upload picha u'ols masa kecik dolu..



2. cite memory paling tidak boleh dilupakan masa kecik dulu..

Nyorok dalam almari baju besar lepas ngajok dengan mak,,
pastu siap tertido lagi dalam tue.. Puas mak cari tak jumpa..
Then,, bila mak nak ambil baju dalam almari,,
nampaklah anak die yang lena dan dah basah dengan peluh kat dalam itu..hehe

3. metion nama manja masa kecik2 dulu

dari kecik sampai besar,, my nama manja is ATEN..
Semua family panggil Fatin - ATEN


Fatin join ke-tiga2 cara,, if u'ols nak join salah satu pun tak ape..
its up to you dear..^_^


Dateline : 4 January 2011 

So,, moh la ramai2 join contest ni..
Fatin jemput semua rakan2 blogger memeriahkan contest ni..



Hope I've a LUCK,,
Till Then
^_^


24 comments:

Shag said...

Wahh~ Somel. Tgn tu, err, nak buat apa sbnrnya. Kapal terbang? Hehe :P

Good Luck, Fatin! :D

forever love said...

tembam ny die..comei2...

fyna said...

tomey2...
gud luck dear~




jom follow belog sy...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

misz FaTiN said...

Shag : Puji2.. malu sy..hehe..
tgn 2 nak wat,,,, entah lah.. lama sgt dah,, xingat..hehe..

jom la join juga.. ^_^

misz FaTiN said...

foreverlove : tengs dear.. malulah..hehe.. >.<

misz FaTiN said...

fyna : tengs darl..

jom join contest ni juga jom.. :)

forever love said...

hehehe...selamat xseksi time nie..kalo x...lg malu..huhu

Enna Banana said...

comelnya!!! nak gigit pipi tu boleh? aha, neway good luck tau yunk! :)

misz FaTiN said...

forever love : hehe... seksi2 xleh la tunjuk kt org.. huhu.. ^_^

misz FaTiN said...

enna banana : skrg da xde pp tembam la.. 2 sume kicik2 je.. hehe..

Tengs wish me luck dear.. ^_^

DiaUmaiNiNaz said...

hee....pp tembam kalu cubit mmg best ni...tu sbb my budak kecik takleh duduk dgn i..

forever love said...

hehe..yg mse kecik xpe..jgn yg mase besar2 nie...

NUR AIN AZMAN said...

Wah, tomey lorrr

good luck ye


p/s : jom join contest ni

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen di entry i ye, i sgt hargai nya :)

NOOR FATIN said...

comelnya aten masa dlu.. heheh

nakal ek sampai nyorok dalam almari. keh3!

gdluck!

mamawana said...

Assalam sweetie...

Aiyoooo....kalu foto mama masa kecik ada tapi dah lobam...takleh join...

E.d.Y said...

good luck fatin..:)

misz FaTiN said...

DiaUmaiNiNaz : hehe.. kicik2 mmg tembam.. da bsr je makin kurg.. >.<

misz FaTiN said...

foreverlove : baek.. ^_^

misz FaTiN said...

nur ain azman : tengs dear..

mmg nak join contest 2,, tp xde picha yg style la..huhu.. ;p

misz FaTiN said...

noor fatin : comel la skit.. hehe..

bkn nakal,, sensitip je lebih. 2 yg dok nyorok dlm almari..hehe.. >.<

misz FaTiN said...

mamawana : yeke mama?.. xpat lah nk join kan..

misz FaTiN said...

edy : tengs.. hope fatin ada luck lg..hehe.. ^_^

eB ezrin said...

notti nih >_<

gd luck yer :)

misz FaTiN said...

notty ckit je..hehe..

tengs da check penyertaan fatin..^_^