Friday, December 17, 2010

Contest : Gambar Kenangan Sekolah Dulu2

Selamat Sejahtera myLOVELY readers,,

fatin nak join contest lagi,,
kali ni,, fatin nak join contest pakai baju sekolah,,
contest ni di anjurkan oleh IDA

For T&C contest ni,, just click d'banner

so,, picha yang fatin pertaruhkan adalah,,
ini,,

picha ini di ambil oleh kawan kelas sebelah,, masa ni time form 5,,
fatin dengan kawan2 yang kat belakang tue kena denda dengan cikgu BM kami,,
coz,, kami tak habiskan baca novel "Putera Gunung Tahan" hehe..
pliz adik2,, jangan tiru perangai kakak ini..hehe ;p

dan ini,,
rindu zaman sekolah,, rindu kawan2
SMK Telok Mas, Melaka

maaf IDA coz fatin terpaksa letak dua picha coz tak tahu nak pilih yang mana..
hope IDA terima..
^_^

Tarikh Tutup : 11 Januari 2011
so kepada sesiapa yang nak join this contest,, jusk click d'banner above..
GudLuck
^_^

6 comments:

mier@merr said...

zaman sekolah penuh kenangan indah.. :)

gudlak..

misz FaTiN said...

mier@merr : u r rite.. mcm2 kenangan ad..

tq.. ^_^

iDa said...

mkch tow sbb sudi join contest ida....
sweet lak tgk pic yg kena denda 2..sempoi jer...wlpom kena mrh.muka muka masing2 ilek jer.....eheeheeh..i loike..
ida dh cek dh,semua ckup legkp n ida ade follw skali sbg tnda mkch tow..

tp ida hnya akn plh 1 pic jer yg fatin bg..xpe kn?

keep in touch ble dekt ngn dteline ok?
GUD LUCK!!!!

nurayunni said...

rindu zaman sek...
skrg zaman x best....

misz FaTiN said...

ida : its ok pilih satu je.. fatin xkesah.. dua2 picha ni fatin suka,, ida pilih lah yg ida b'kenan..hehe..

misz FaTiN said...

nurayunni : zaman skola mmg best la.. bule maen2..hehe..